Om oss
Fri frakt och fri retur i Sverige
Success Sportswear logo
0
SXS Success Sportswear är resultatet av jakten på riktigt bra träningskläder som både ser bra ut och samtidigt är producerade på ett socialt och miljömässigt hållbart sätt.
PREMIUM KVALITET

Att kunna erbjuda en hög kvalitet på alla våra produkter är i mångt och mycket vårt existensberättigande. För att säkerställa kvaliteten har vi därför noga valt marknadens bästa material och jobbar endast med etablerade leverantörer genom hela produktionsledet. Våra kollektioner består av plagg som gör dig till ditt bästa jag, oavsett om du använder dem under ett tufft pass på gymmet eller med en take away-kopp i handen.

Resultatet är en serie träningskläder med smickrande passform som håller både design och form under lång tid framåt.

VÄLMÅENDE

Vi är övertygade om att välmående är en förutsättning för framgång, hur du än väljer att definiera den. Vi upplever att många, framförallt kvinnor, slits mellan att fokusera på det ena eller det andra – det tror inte vi är hållbart i längden. Tvärtom hämtar vi kraft i det stereotypiskt kvinnliga och väljer till exempel aktivt att lyfta kvinnliga entreprenörer i vår närhet. Tillsammans bygger vi vårt sammanhang, där vi ibland känner oss som världens starkaste men också tillåter tillfällen helt utan prestation. På gymmet, i soffan, på stan, på jobbet och i sinnet.

HÅLLBARHET

Precis som kvalitet är ett hållbart och cirkulärt tänk en grundsten för oss, men också något som vi aldrig kommer bli färdiga med. För oss utgår vårt miljöarbete främst från tre aspekter

  • Att använda återvunna material i så stor utsträckning som möjligt, i allt från produktion till emballage
  • Att arbeta effektivt för att effektivisera och minimera transporter
  • Att löpande klimatkompensera för vår faktiska påverkan
Läs mer om vårt miljöarbete
Success Sportswear Sweden AB